VACATURE

Regiomanager bij New Public

AMERSFOORT, 32-40 UUR

Newpublic is een traineeshiporganisatie die de lokale overheid versterkt met jong talent dat we met uiterste zorg werven, selecteren én zelf opleiden.

Onze pioniers zijn ambitieuze en betrokken net afgestudeerde HBO- en WO-ers die bij ons een uitgebreid en uniek opleidingsprogramma volgen. We geven ze hiermee de juiste bagage om veranderingen in gang te zetten bij de lokale overheid en waarmee ze zichzelf kunnen ontwikkelen tot gewilde professionals. Ze werken bijvoorbeeld als projectmedewerker, beleidsmedewerker of adviseur binnen het sociaal domein, het ruimtelijk domein of de bedrijfsvoering. Newpublic werkt sinds mei 2021 onder de vleugels van onze moederbedrijven Cohedron en Wyzer.

Als je bij Newpublic werkt, dan werk je samen met een club enthousiaste, ondernemende en energieke collega’s. Werkplezier vinden we heel belangrijk! Mede daarom hebben wij een fantastische werkomgeving met alle (informele) faciliteiten die jij je maar kunt wensen. Een potje tafeltennissen of tegen elkaar racen op de Nintendo? Wij zijn niet vies van een spelletje en dagen je graag uit!

Wat worden mijn werkzaamheden?

Met jou erbij willen we nog meer ‘pioniers van morgen’ bij de overheid laten werken. Onze pioniers zijn maatschappelijk betrokken, hebben een frisse blik en geloven in een betere wereld. Ze worden ingezet op (verander)trajecten bij gemeenten en andere overheidsorganisaties. Aan jou de taak om goed te luisteren waar de behoefte ligt en onze opdrachtgevers mee te nemen in wat onze pioniers voor hun kunnen betekenen. Door samen te sparren over hoe je jong talent optimaal kan inzetten, werken we met elkaar aan een sterke en moderne overheid.

Je boort bij lokale overheidsorganisaties op managementniveau nieuwe contacten aan en zorgt ervoor dat elke prospect in jouw regio weet wat Newpublic te bieden heeft. Daarnaast onderhoud je intensief contact met zowel jouw opdrachtgevers als onze trainees en schakel je veel met jouw collega’s van de afdeling recruitment.

Wat verwacht New Public van jou?
 • een bovengemiddeld goed salaris;
 • een auto van de zaak;
 • een telefoonvergoeding;
 • een opleidingsbudget om jezelf verder te ontwikkelen;
 • een goede balans tussen werk/privé;
 • de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • de gezelligste borrels en weekendjes weg!
Wat heb je in je?

Je heb feeling met onze doelgroep en moet op managementniveau kunnen schakelen. Je bent een netwerker die weet hoe je contacten moet leggen en hoe je een relatie kan uitbouwen én onderhouden. Je kunt makkelijk met verschillende mensen overweg, bent communicatief sterk en weet de klantbehoeften goed in kaart te brengen. Jouw advies over de inzet van jong talent weet potentiële opdrachtgevers te overtuigen een samenwerking met Newpublic aan te gaan!

Bijna overtuigd?

5 redenen om ons salesteam te komen versterken:

 1. je versterkt de overheid met jong talent;
 2. je geeft advies op managementniveau;
 3. je ontwikkelt je verder op het gebied van Sales en Accountmanagement;
 4. je komt te werken in een creatief, gezellig en professioneel team waar fun en samenwerken centraal staan;
 5. je werkt vanuit onze fantastische homebase in hartje Amersfoort met de lekkerste verse bonenkoffie!
BEN JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?
Heb jij een HBO- of WO-opleiding op zak en heb je zin in een uitdagende commerciële functie of ben toe aan een volgende stap in je carrière, waarbij je intensief samenwerkt met overheidsorganisaties en jong talent? Dan moet je echt solliciteren! Bij voorkeur heb je enkele jaren werkervaring opgedaan als accountmanager. Het een pré als je deze functie binnen de publieke sector hebt uitgevoerd.

The Sales Bakery

Wij van The Sales Bakery, hebben als doel om jou te laten excelleren in je ondernemende, commerciële Job. Samen met ons werk je eens in de 3 weken aan jouw persoonlijke groei en Salesvaardigheden zodat je binnen no-time uitblinkt in alles wat jouw onderscheid van andere young professionals. In The Sales Bakery Traineeship behandelen we de volgende topics:

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!

  • Personal branding100%
  • New business100%
  • Accountmanagement100%
  • o Creativity o Negotiation100%
  • o Leadership (optioneel)100%