VACATURE

Accountmanager Bunnik Creations

BLEISWIJK, FULLTIME, PARTTIME

Fantastische kans bij Bunnik Creations! De Creatieve Ontdekkers! 🪴 

Ben jij een gedreven accountmanager met een passie voor creativiteit? Droom je ervan om deel uit te maken van een dynamisch team dat zich toelegt op het perfect matchen van decoratiematerialen voor onze klanten? 

Bunnik Creations staat bekend als dé expert in het ontdekken van diverse decoratiematerialen, variërend van potten tot manden, stekers en hoezen. Onze specialisatie en uitgebreide assortiment stellen ons in staat om direct actie te ondernemen en continu op zoek te gaan naar nieuwe producten en leveranciers. 

Als accountmanager bij Bunnik Creations ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met bestaande klanten en het aantrekken van nieuwe klanten. Je zet je passie voor creativiteit in om onze klanten te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte decoratiematerialen. Met jouw commerciële drive en klantgerichte aanpak draag je bij aan het succes van ons bedrijf.

Wat verwacht Bunnik van jou?

🚀 Jij bent een enthousiaste en gedreven topper die het leuk vindt om samen met je team de commerciële uitdaging aan te gaan.
💼 Je hebt vergelijkbare ervaring en passie voor sales en (internationale) handel.
💡 Je bent pro-actief en steekt graag je handen uit de mouwen.
💻 Je bent goed met computers; de omgang met onze systemen heb jij zo onder de knie.
🔢 Je hebt cijfermatig inzicht.
🌐 Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift) is een vereiste en als je Spaans, Portugees of een andere mooie taal spreekt, heb je een streepje voor.

Wat kun je verwachten van Dosign?

🌍 Een afwisselende en uitdagende baan in een dynamische internationale omgeving.
💰 Een marktconform salaris en goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.
👫 Leuke collega’s.
📈 Mede-eigenaarschap door middel van aandelen.
🛫 Mogelijk dat je soms voor werk klanten en/of leveranciers bezoekt in binnen- en buitenland.
🎉 Een actieve Personeelsvereniging: We houden van borrels en feestjes.
😊 Kortom; naast hard werken is er altijd ruimte voor gezelligheid! Met je collega’s

zorg je voor het werkplezier!

Jouw rol:
  • Je bent als commerciële TOP'er verantwoordelijk voor het te woord staan van onze klanten samen met het commerciële team.
  • Je gaat proactief op pad en bezoekt je klanten zowel binnen- als buitenland.
  • Je houdt je bezig met zowel het inkopen als verkopen van ons uitgebreide assortiment decoratiematerialen en zorgt ervoor dat deze foutloos bij onze klanten terechtkomen.
  • Je bent actief bezig met het onderhouden van goede relaties met onze bestaande klanten en leveranciers, terwijl je ook nieuwe klanten aantrekt en aan ons bindt.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en verzorgt ook de administratieve afhandeling van geplaatste orders in onze systemen, maakt presentaties en denkt mee op alle fronten.

Sluit je aan bij Bunnik Creations en ontdek hoe jouw carrière een onvergetelijk avontuur kan worden! Bij interesse voor deze vacature, neem dan zeker even contact met ons op via onderstaande contactgegevens en wie weet, tot snel 

The Sales Bakery

Wij van The Sales Bakery, hebben als doel om jou te laten excelleren in je ondernemende, commerciële Job. Samen met ons werk je eens in de 3 weken aan jouw persoonlijke groei en Salesvaardigheden zodat je binnen no-time uitblinkt in alles wat jouw onderscheid van andere young professionals. In The Sales Bakery Traineeship behandelen we de volgende topics:

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!

    • Personal branding100%
    • New business100%
    • Accountmanagement100%
    • o Creativity o Negotiation100%
    • o Leadership (optioneel)100%